سوالات متداول
برای دریافت مشاوره و خرید محصول چگونه اقدام کنم؟

برای دریافت مشاوره و خرید محصولات میتوانید از طریق شماره تلفن های درج شده در سایت با ما درتماس باشید.

انواع مختلف فر قنادی چیست؟

فر قنادی معمولا در دو نوع گردان و طبقه ای تولید می شود.

فر قنادی در چه ظرفیت هایی تولید می شود؟

فرهای قنادی در ظرفیت های مختلف از 8 دیس تا 32 دیس تولید می شوند.

تفاوت فر قنادی گردان و فر قنادی طبقه ای چیست؟

همانطور که از نام این دو محصول پیداست، در فر قنادی گردان، گاری داخل کوره ی دستگاه به صورت دایره ای حرکت میکند در حالی که در فر قنادی طبقه ای دیس ها در طبقات مختلف به صورت ثابت قرار می گیرند.

چگونه میتوان این دستگاه را از درب های کوچک عبور داد؟

تمامی محصولات قابلیت مونتاژ در محل را دارند و به راحتی از کوچکترین درب ها عبور میکنند.

فر قنادی و شیرینی پزی

 فر قنادی

فر قنادی یا فر شیرینی پزی یکی از انواع فر صنعتی است که از حیاتی ترین و مهم ترین تجهیزات قنادی به شمار می رود. این دستگاه برای پخت انواع شیرینی تر، شیرینی خشک، کیک، کلوچه و نان فانتزی حجیم و غیرحجیم استفاده می شود. به کمک این دستگاه می توان در کمترین زمان و با حداقل نیروی انسانی به پخت انواع شیرینی و نان فانتزی پرداخت.

گروه صنعتی رانکار واقع در شهر صنعتی اصفهان، به واسطه ی سال ها تجربه، بهترین و بروزترین فرهای صنعتی را تولید و با قیمتی منصفانه و رقابتی به بازار عرضه می کند. این فرها دارای تابلو برق پیشرفته با تنظیمات متعدد از جمله کنترل دما و کنترل زمان پخت می باشد که به اپراتور اجازه کنترل کامل مراحل پخت را می دهد.

فرهای قنادی تولیدی رانکار دارای قابلیت مونتاژ بوده و می توانید به راحتی آن ها را از کوچکترین درب ها نیز عبور دهید. بدنه دستگاه که از جنس استیل ضد زنگ است، عایق حرارتی بوده تا از اتلاف گرما و انرژی جلوگیری شود. همچنین امکان مشاهده مراحل پخت به صورت مستقیم، از طریق پنجره ی شیشه ای روی درب دستگاه وجود دارد. لازم به ذکر است فر شیرینی پزی صنعتی در ظرفیت های مختلف از 4 دیس تا 32 دیس تولید می شود.

تاریخچه

تاریخچه ساخت این دستگاه به دوران باستان باز می گردد. یعنی همان زمانی که در آن، انسان ها برای پخت، از کوره های گلی و حرارت حاصل از سوخت چوب استفاده می کردند. در حوالی قرن هجدهم میلادی پس از انقلاب صنعتی فرانسه و به لطف دسترسی به منابع انرژی برق و گاز، فرهای قنادی صنعتی به صورت مدرن امروزی درآمدند که قابلیت هایی نظیر تنظیم دما و تنظیم زمان پخت را دارا می باشد. اینگونه بود که در این قرن صنعت کیک پزی برای اولین بار در انگلستان شکل گرفت.

اجزا و قسمت های مختلف فر قنادی

این دستگاه ها از قسمت های زیر تشکیل می شوند:

  • اسکلت دستگاه: اسکلت دستگاه تاثیر بسزایی در طول عمر فر دارد. ضعف این قسمت باعث می شود که طول عمر دستگاه کاهش یابد و شکل ظاهری فر بعد از چند سال کارکرد، تغییر کند.
  • کوره یا منبع حرارت: تامین گرمای مورد نیاز برای فرآیند پخت به عهده ی این قسمت است. کوره را از Stainless Steel یا استیل ضد زنگ و نسوز می سازند تا در برابر حرارت و رطوبت مقاوم باشد.
  • سیرکول فن: توربین موجود در این قسمت جریان هوای گرم را در داخل کابین به گردش در می آورد. این جریان هوا، باعث می شود تا شیرینی به صورت یکنواخت به عمل آید.
  • سیستم خروج هوای گرم: باعث خروج هوای گرم از کانال های خروجی می شود.
  • مکانیزم گرداننده ی فر: به کمک قطعاتی مانند موتور، چرخ دنده و تسمه باعث گردش گاری در داخل کابین می شود.
  • درب دستگاه: درب دستگاه به صورت دوجداره تولید می گردد. در وسط درب، قسمتی شیشه ای وجود دارد تا علاوه بر زیبایی ظاهری، مراحل پخت قابل مشاهده باشد.
  • سنسورها: سنسورها دمای داخل کابین را آنالیز کرده و کمک می کنند آن را تنظیم کنیم. علاوه بر سنسور دما، سنسورهای دیگری نیز در فر قنادی وجود دارد. برای مثال سنسور تشخیص باز شدن درب دستگاه. این سنسور به محض باز شدن درب، سیرکول فن و گرداننده را قطع می کند و هود دستگاه را روشن می کند.
  • تابلو برق: به کمک این قسمت می توان موارد مختلف مانند دمای دستگاه و مدت زمان پخت را تنظیم کرد.

شایان ذکر است گروه صنعتی رانکار در تمامی قسمت ها و اجزای مذکور از بهترین متریال ممکن استفاده می کند تا عملکرد بی عیب و نقص دستگاه را در دراز مدت تضمین کند.

نحوه ی عملکرد

کوره دستگاه وظیفه ی تامین حرارت مورد نیاز را بر عهده دارد. پس از تامین دمای کافی، فن داخل کابین، حرارت را به صورت یکنواخت داخل کابین به گردش در می آورد. این گردش یکنواخت هوا باعث می شود هنگام پخت شیرینی، لبه های شیرینی نسوزد و یا وسط شیرینی خام نماند و تمام محصول به صورت یکنواخت به عمل آید.

این دستگاه دارای تنظیماتی برای کنترل دقیق دما و زمان پخت می باشد که به پخت هرچه با کیفیت تر محصولات منجر می شود. زیرا همانطور که می دانید محصولات مختلف برای پخت، به دماهای متفاوتی نیاز دارند. برای مثال کیک، به دمایی در حدود 170 تا 180 درجه برای پخت نیاز دارد. در حالی که این دما برای پخت نان می تواند متفاوت باشد. ویژگی مهم دیگر این دستگاه ها، سیستم تهویه ی آن هاست که برای پخت کیک و نان و شیرینی امری مهم و حیاتی به شمار می رود.

لازم به ذکر است تمامی فاکتورهای مهم پخت شیرینی، در قسمت تابلو برق دستگاه قابل تنظیم است.

فر شیرینی پزی

فر شیرینی پزی نام دیگری برای فر قنادی می باشد. این دستگاه همچنین با نام های فر کلوچه پزی، فر کیک پزی، فر صنعتی و فر کانوکشن نیز شناخته می شود.

این دستگاه از مهم ترین اختراعات و ابتکارات صنعت قنادی و شیرینی پزی است که به تسریع و تسهیل فرآیندهای مربوط به پخت کیک، شیرینی و همچنین نان فانتزی، کمک فراوانی می کند.

در نظر داشته باشید که فر شیرینی پزی صنعتی یکی از ضروری ترین و اصلی ترین دستگاه های مورد نیاز در صنعت شیرینی پزی است. در نتیجه کیفیت ساخت این دستگاه به طور مستقیم بر کیفیت، طعم و بافت محصول تولیدی آن اثر می گذارد.

انواع فر قنادی

فر قنادی گردان

در فر قنادی گردان همانطور که از نام این دستگاه مشخص است، نوع حرکت گاری داخل کوره به صورت گردان انجام می شود. به این معنی که در این فر، سینی هایی که بر روی گاری قرار می گیرد، به داخل کوره می رود و گاری داخل کوره می چرخد. این مدل می تواند با سیستم بخار یا بدون سیستم بخار به کار گرفته شود.

فر قنادی طبقه ای

در فر قنادی طبقه ای برخلاف فر قنادی گردان، طبقه ها داخل دستگاه ثابت است. این دستگاه بیشتر برای پخت نان فانتزی استفاده می شود. این مدل فر دارای سیستم بخار می باشد.

فر قنادی و فر شیرینی پزی 32 دیس در زاویه های مختلف

ظرفیت های مختلف فر قنادی

فرهای قنادی در ظرفیت های مختلف از 4 دیس تا 32 دیس تولید می شوند. در اینجا به دو مدل پرکاربردتر آن اشاره می کنیم:

  • فر قنادی 32 دیس: شاید بتوان گفت که این مدل ب خاطر ظرفیت پخت بالایی که دارد، محبوب ترین نوع فر باشد. ابعاد حدودی این مدل دستگاه، معمولا 140 سانتی متر در 220 سانتی متر است و حدود 2 متر ارتفاع دارد.
  • فر قنادی 16 دیس: این مدل به خاطر ابعاد کمتری که دارد مناسب افرادی است که فضای کافی در اختیار نداشته یا قصد تولید کمتری دارند. ابعاد حدودی این مدل 120 سانتی متر در 176 سانتی متر با 2 متر ارتفاع است.

قیمت فر قنادی

قیمت فرهای قنادی با توجه به نوع و ظرفیت آن ها متفاوت است. برای اطلاع دقیق از قیمت و نحوه ی خرید می توانید از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمایید.

شایان ذکر است فاکتورهای متعددی در قیمت گذاری دستگاه دخیل است. با این حال رانکار همیشه سعی کرده علاوه بر استفاده از بهترین متریال برای ساخت، با ارائه ی قیمت منصفانه و رقابتی، رضایت حداکثری مشتریان عزیز را فراهم آورد.

خرید فر قنادی و فر شیرینی پزی صنعتی

برای خرید فر قنادی باید به نکاتی از جمله نوع محصول مورد نظرتان برای پخت، حجم تولیدتان و همچنین بودجه ای که در اختیار دارید، توجه داشته باشید.

در نظر داشته باشید که اگر تولید اصلی شما شیرینی است، فر قنادی گردان انتخاب مناسبی برای شماست و اگر تولید اصلی شما نان فانتزی است، بهتر است فر طبقه ای را خریداری نمایید. همچنین با توجه به حجم تولید و بودجه ای که در اختیار دارید می توانید یکی از ظرفیت های 4 تا 32 دیس را انتخاب نمایید. اگر قنادی شما کوچک و تولید و بودجه شما محدود است بهتر است به سراغ مینی فر بروید که دارای 4، 8 یا 10 دیس هستند. اما اگر کارگاه قنادی شما بزرگ و تولید روازنه تان زیاد است قاعدتا باید به سراغ مدل های 16 و 32 دیس بروید.

بابت سوخت مصرفی دستگاه لازم به ذکر است که اگر به گاز شهری دسترسی ندارید، می توانید از گازوئیل نیز برای تامین سوخت مورد نیاز خود استفاده کنید و از این بابت مشکلی نخواهید داشت.

لازم به ذکر است که اگر بودجه ی شما محدود است، می توانید به خرید فر قنادی دست دوم نیز فکر کنید.

نکات پس از خرید

ناگفته پیداست که پس از خرید فر قنادی نیز باید نکاتی را برای نگهداری هرچه بهتر آن مدنظر قرار دهید. نگهداری و مراقبت دستگاه نقش بسزایی در طول عمر و حفظ عملکرد آن دارد. برای مثال همیشه بعد از استفاده از دستگاه مواد چربی و لکه های احتمالی داخل کابین را تمیز کنید و از شوینده های غیر خورنده برای شستن داخل کابین استفاده کرده و از خراشیدن سطوح داخلی دستگاه بپرهیزید. برای محل قرار دادن دستگاه فضای کافی در نظر بگیرید. سطحی که دستگاه روی آن قرار می گیرد باید کاملا صاف و بدون برآمدگی باشد. همچنین فر قنادی را در محیطی خشک نگهداری کنید و حتی الامکان از در معرض رطوبت قرار دادن آن جلوگیری کنید. چک کردن واسکازین گیربکس دستگاه و همچنین گیریس کاری بلبرینگ کف کابین از دیگر نکات قابل توجه در راستای افزایش طول عمر دستگاه می باشد.

کارگاه تولید فر قنادی و فر شیرینی پزی

برای پخت محصول به روش اصولی باید 15 تا 20 دقیقه قبل از استفاده از فر، با روشن کردن مشعل دستگاه دمای داخل آن را بالا ببرید و با روشن قرار دادن دمنده، این هوای گرم را داخل کابین به جریان بندازید. پس از طی این مراحل کابین دستگاه آماده ی قرار گیری قفسه ها و شروع پخت می باشد. پس از اتمام مراحل پخت درب دستگاه را باز بگذارید تا دمای داخل آن کاهش یابد و از آسیب به دستگاه جلوگیری به عمل آید.

برخلاف گذشته، امروزه رقابت در صنعت قنادی بسیار افزایش یافته و قنادان باید با خرید دستگاه های حرفه ای، مدرن و باکیفیت تر و در نتیجه افزایش کیفیت محصولات تولیدی گوی سبقت را از رقیبان بربایند. فرهای قنادی و فرهای شیرینی پزی صنعتی عرضه شده در رانکار از بهترین ماندگاری و کیفیت ساخت برخوردار بوده و می توانند سال ها بدون نیاز به تعمیر و بدون کوچکترین مشکلی در خدمت شما باشند.